Με το βλέμμα στο μέλλον

HEDERA: Μια Ροδίτικη εκδοτική και εκτυπωτική εταιρεία, με το βλέμμα της στο μέλλον

 «Καλά τα νέα για την αγορά της Ρόδου. Μια αμιγώς δική μας Ροδίτικη εταιρεία, με πολλά έτη εμπειρίας στον κλάδο των εκτυπώσεων κάθε είδους αλλά και των επιγραφών, θέλοντας να υποστηρίξει επάξια τις αυξημένες απαιτήσεις  του μεγάλου πελατολογίου της, προχώρησε σε μεταστέγαση της, σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής, εργονομικά σχεδιασμένο από την αρχή και δομημένο στη βάση των απαιτήσεων των διάφορων εργασιών για την πραγματοποίηση των παραγγελιών των πελατών της.

Ο νέος αυτός χώρος, βρίσκεται λίγα μέτρα πιο πάνω από τις προηγούμενες εγκαταστάσεις, επί της Λεωφόρου Ρόδου- Λίνδου.

Το άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό της, σε συνδυασμό με τα ειδικά μηχανήματα με τεχνολογία αιχμής τόσο για τις εκτυπώσεις όσο και για τις επιγραφές, εγγυώνται  τελικό προϊόν τουλάχιστον εφάμιλλο αν όχι καλύτερο, από άλλες εταιρείες του κλάδου πανελλαδικά.

Όλα τα προϊόντα παράγονται στο  HEDERA και έτσι ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί συνεχώς την πορεία της παραγγελίας του.

Η εταιρεία βρίσκεται διαρκώς στην καρδιά των  εξελίξεων του κλάδου της και φροντίζει άμεσα ώστε και ο Ροδίτης επιχειρηματίας και καταναλωτής, να μην νοιώθει αδικημένος σε σχέση με τους πελάτες των μεγάλων αστικών κέντρων.

Αυτό όμως που εισπράττει έντονα ο επισκέπτης στις νέες εγκαταστάσεις, είναι το ζεστό χαμόγελο, από νέους δημιουργικούς ανθρώπους, γεμάτους ζωντάνια,  έτοιμους να σας δώσουν λύση σε κάθε σας επιθυμία, κάνοντας σας να νοιώθετε οικεία με το χώρο από την πρώτη στιγμή!

Συγχαίρουμε την HEDERA κι ευχόμαστε το τόλμημα της να βρει κι άλλους μιμητές σε όλους τους κλάδους της τοπικής οικονομίας, που τόσο έχει ανάγκη την ανάπτυξη μέσα από την καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες!»

https://www.rodiaki.gr/article/348478/hedera-mia-roditikh-ekdotikh-kai-ektypwtikh-etaireia-me-to-blemma-ths-sto-mellon

 

elGreek
en_USEnglish elGreek