Έχετε σκεφτεί πόσο σημαντική είναι η κατάλληλη σήμανση για τη συνολική εμπειρία των πελατών σας;

4 οφέλη για το ξενοδοχείο σας

Προσφέρει καθοδήγηση και συμβάλλει στην εύκολη μετακίνηση πελατών και επισκεπτών

Παρέχει αισθητική αρμονία στον χώρο επειδή δένει σωστά με την αρχιτεκτονική και το γενικότερο design.
Βοηθάει στην αύξηση των πωλήσεων των επιπλέον υπηρεσιών μέσα στο ξενοδοχείο, όπως π.χ. το spa ή τα εστιατόρια, λόγω της σωστής καθοδήγησης και ενημέρωσης από τις υφιστάμενες υποδομές.
Οδηγεί σε αύξηση θετικών κριτικών, συνεπώς και πωλήσεων, λόγω των περισσότερων ικανοποιημένων πελατών!

Η δημιουργία της σήμανσης λοιπόν είναι μια έξυπνη επένδυση για κάθε ξενοδοχείο και το πρώτο βήμα για την επένδυσή σας είναι η επιλογή του σωστού συνεργάτη. Στο Hedera σας βοηθάμε να αποκτήσετε την κατάλληλη σήμανση, ώστε να προσφέρετε την καλύτερη εμπειρία στους πελάτες σας.

Η απόλυτα εξειδικευμένη σήμανση μπορεί να γίνει μόνο με μία εμπεριστατωμένη μελέτη χαρτογράφησης πριν προχωρήσουμε στον σχεδιασμό και την υλοποίηση.

Κλείστε ραντεβού σήμερα για να συζητήσουμε το δικό σας project και αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ* τη μελέτη χαρτογράφησης

(*σημ.: η αμοιβή για τη μελέτη αφαιρείται από το συνολικό κόστος με την ολοκλήρωση της τοποθέτησης των σημάνσεων).

Γιατί να επιλέξετε τις υπηρεσίες μας;

Ο βασικός λόγος είναι η ολοκληρωμένη εξυπηρέτησή σας από την εξειδικευμένη ομάδα του Hedera, που αναλαμβάνει όλα τα στάδια, από τη σύλληψη της ιδέας (concept) μέχρι και την ολοκλήρωση του έργου στους χώρους σας (completion).

From concept to completion

Δείτε μερικούς ακόμα λόγους για τους οποίους αξίζει να μας εμπιστευτείτε για το δικό σας έργο:

Τεχνογνωσία & Εμπειρία 25 ετών: Οι λύσεις που παρέχουμε στα ξενοδοχεία είναι αποτέλεσμα βαθιάς γνώσης στον τομέα του τουρισμού.

Εξειδίκευση στον ξενοδοχειακό κλάδο: Έχουμε υλοποιήσει πολλά και διαφορετικά έργα στον χώρο. Αναγνωρίζουμε τις ανάγκες των ξενοδοχείων και, κυρίως, των δικών τους πελατών και δημιουργούμε ένα ελκυστικό και ταυτόχρονα λειτουργικό αποτέλεσμα.

Υψηλή ποιότητα υπηρεσιών: Δουλεύουμε με συνέπεια και υπευθυνότητα, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες των πελατών μας.

Ανάληψη & Υλοποίηση σύνθετων & απαιτητικών έργων: Έχουμε την εμπειρία και την ομάδα που μπορεί να ανταποκριθεί σε μεγάλα έργα υψηλών απαιτήσεων σε σύντομους χρόνους παράδοσης.

Best Value Proposition: Φροντίζουμε να μελετήσουμε κάθε λεπτομέρεια και να παρέχουμε τις ιδανικές tailor made λύσεις για εσάς ανεξαρτήτως budget.

Δώστε υπεραξία στο ξενοδοχείο σας, εμπιστευθείτε την εμπειρία μας!

Διαδικασία Δημιουργίας Έργου

Η εξειδικευμένη ομάδα μας, σε συνεργασία με στελέχη ή/και τους συνεργαζόμενους αρχιτέκτονές σας, καταγράφει τις ανάγκες σήμανσης.

Στη συνέχεια, διενεργεί ανάλυση των κενών χώρων ή/και των υφιστάμενων σημάνσεων που χρήζουν ανακαίνισης και σας παρουσιάζει τη μελέτη ψηφιακά με φωτορεαλισμό.

Ταυτόχρονα, σας παρουσιάζει όλες τις προτεινόμενες λύσεις κοστολογημένες.

Η διαδικασία αυτή μπορεί να γίνει εξίσου αποτελεσματικά και χωρίς τη φυσική παρουσία στους υπό μελέτη χώρους με τη χρήση φωτογραφιών και άλλων ηλεκτρονικών αρχείων. Σε περίπτωση που το ξενοδοχείο σας είναι απομακρυσμένο, η υπηρεσία αυτή σάς παρέχεται με την ίδια υψηλού επιπέδου ποιότητα διαδικτυακά.

Στη συνέχεια, είτε το Hedera προχωράει στην υλοποίηση του έργου είτε δίνει αναλυτικές οδηγίες σε συνεργάτες του ξενοδοχείου σας ώστε να ολοκληρωθεί η σήμανση.

Στην πρώτη περίπτωση ακολουθεί χρονοδιάγραμμα παράδοσης και οι έμπειροι τεχνίτες του Hedera που διαθέτουν σύγχρονο εξοπλισμό, αναλαμβάνουν την υλοποίηση του έργου με απόλυτη ακρίβεια και συνέπεια. 

Εναλλακτικά, μπορεί να γίνει παραγωγή και αποστολή των απαραίτητων σημάνσεων, ώστε να ολοκληρωθεί η τοποθέτηση από δικό σας συνεργείο.

Η υλοποίηση μπορεί να αφορά στην τοποθέτηση σημάνσεων σε κενούς χώρους ή συντήρηση-επισκευή-εν μέρη αντικατάσταση παλαιών επιγραφών.

Η συντονισμένη ομάδα του Ηedera αφού τοποθετήσει στα προαποφασισμένα σημεία τις σημάνσεις πραγματοποιεί μεθοδικό έλεγχο για την επιβεβαίωση της ορθής εφαρμογής (quality control).

Αντλούμε έμπνευση από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου σας, τον περιβάλλοντα χώρο και το design και μέσα από την πολυετή εμπειρία μας δημιουργούμε το αποτέλεσμα που θα κάνει την εμπειρία των επισκεπτών σας ακόμα καλύτερη!​

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε​

Ανάλυση δεδομένων
Μελέτη χαρτογράφησης
Σχεδιαστικές προτάσεις για εναλλακτικές λύσεις
Συμβουλευτική για την υλοποίηση του έργου
Εξασφάλιση των αναγκαίων πρώτων υλών
Παραγωγή στις εγκαταστάσεις του Hedera
Υλοποίηση του έργου από ίδια μέσα και τεχνίτες

Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες παρέχονται σε κάθε τύπου ξενοδοχειακή μονάδα και ευρύτερα στον κλάδο HO.RE.CA., καθώς και σε Εμπορικές – Βιομηχανικές επιχειρήσεις & Γραφεία , Μεγάλα Κτιριακά Συγκροτήματα, Κλινικές – Νοσοκομεία – Ιατρεία, Δημόσιους Χώρους, κ.λπ.

received_10212644891098573 (1)
received_10215871746607944 (1)

Τα project μας μιλούν για την ποιότητα της δουλειάς μας ​

Με εμπειρία 25 ετών, το Hedera διαθέτει ένα πλούσιο πελατολόγιο και παρουσιάζει επιτυχημένα έργα που ενισχύουν την προσωπικότητα των ξενοδοχείων με ένα υψηλής αισθητικής και απόλυτα λειτουργικό αποτέλεσμα.

Τους ευχαριστούμε όλους για την εμπιστοσύνη τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Ο ευχαριστημένος πελάτης είναι η κινητήριος δύναμη μας!

Πιστεύετε κι εσείς ότι η σήμανση είναι ένα σημαντικό κομμάτι της συνολικής εμπειρίας του επισκέπτη σας;

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για ραντεβού και εξασφαλίστε ΔΩΡΕΑΝ* τη μελέτη χαρτογράφησης

(*σημ.: η αμοιβή για τη μελέτη αφαιρείται από το συνολικό κόστος με την ολοκλήρωση της τοποθέτησης των σημάνσεων).

Εγγραφείτε στο
Newsletter μας!

    Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες!
    X

      Are you human?captcha
      This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.