FROM CONCEPT TO DELIVERY

hedera1

20+ έτη

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ & ΕΠΙΓΡΑΦΩΝ

Σχεδιάζουμε & υλοποιούμε τις ανάγκες σας!

Η Hedera PrintHouse Company εδρεύει στην Ρόδο. Επάξια κυριαρχεί στην Ελληνική Βιοτεχνία στο τομέα της Εκτύπωσης αξιοποιώντας πάνω από δυο δεκαετίες εμπειρίας στον χώρο, έχει μετεξελιχθεί σε μια ολοκληρωμένη, κάθετη μονάδα παραγωγής διαχωρισμένη σε 4 τμήματα, Graphic Design / Offset / Digital / Signs. Κύριο χαρακτηριστικό της είναι η ευρύτερη γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας στην αγορά, σε συνδυασμό με την ανθρώπινη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση.

Τα 4 βήματα της φιλοσοφίας της είναι :

IDEA

Πείτε τις ιδέες σας ή παραδοθείτε στα χέρια των Graphic Designers και σας εγγυόμαστε την μέγιστη απόδοση στον διαφημιστικό τομέα της επιχείρησης σας !

DESIGN
Η δημιουργικότητα και η αναπτυξιακή ικανότητα των μελών της Hedera σας προσφέρει τις πιο καινοτόμες και εξελιγμένες υπηρεσίες με εγγύηση την πολύχρονη πείρα στον χώρο της εκτύπωσης.
PRINT

Είμαστε πρόθυμοι να φέρουμε εις πέρας κάθε σας επιθυμία στον τομέα των εκτυπώσεων με τις υπηρεσίες Offset αλλά και Digital Printing από το άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο προσωπικό του Hedera PrintHouse Company.

PRODUCT
Έπειτα από τη μελέτη και τον σχεδιασμό σύμφωνα πάντα με την καθοδήγηση και τις ανάγκες του πελάτη, το προϊόν θα είναι έτοιμο προς παράδοση σε προκαθορισμένο χρόνο.

OFFSET
εκτύπωση

Με πολυετή εμπειρία στις Offset (Μεγάλος Όγκος) εκτυπώσεις, σας προσφέρουμε άψογο & ποιοτικό αποτέλεσμα, δίνουμε έμφαση στη λεπτομέρεια και ανταποκρινόμαστε στις απαιτητικές σας ανάγκες.
Το λογότυπο, η επαγγελματική κάρτα, το επιστολόχαρτο, οι φάκελοι αλληλογραφίας, το folder, το μπλοκ σημειώσεων ή το συνταγολόγιο, η ετικέτα, ακόμα και η παραμικρή λεπτομέρεια μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο. Η υψηλή αισθητική, ο επαγγελματισμός, η σαφήνεια, το κύρος και η ιδιαιτερότητά τους μπορούν να αποτελέσουν παράγοντες μιας νέας επαγγελματικής συνεργασίας.
Στo Hedera Printhouse Company γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα τους τρόπους με τους οποίους θα κερδίσετε τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή, δίνοντας με επάρκεια το προσωπικό σας στίγμα.

DIGITAL
εκτύπωση

Ψηφιακές Εκτυπώσεις μεγάλων διαστάσεων σε άριστη ποιότητα 1440dpi, περιλαμβάνουν ένα μεγάλο φάσμα εργασιών, με εκτύπωση σε διάφορα υλικά όπως:
Αυτοκόλλητο βινύλιο, Μουσαμάς, Καμβάς, Αυτοκόλλητο Διάτρητο, Αυτοκόλλητα γράμματα, Διάτρητος μουσαμάς, Φωτογραφικό χαρτί, Ύφασμα, Σημαία κλπ.
Οι εφαρμογές είναι τόσες πολλές όσες και οι ανάγκες σας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε επιχείρηση, γραφείο, κατάστημα ακόμα και σε προσωπικό χώρο.

HOTEL SOLUTIONS

Τόσο οι μεγαλύτεροι όμιλοι όσο και τα μικρότερα καταλύματα ή AirBnB, έχουν ανάγκη από τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τους πελάτες τους. Στο Hedera Printhouse παρέχουμε ολοκληρωμένη λίστα διαθέσιμων εργασιών για όλα τα budgets.

BRANDING & DESIGN

Το Α και Ω ενός ξενοδοχείου! Η σωστή και επαγγελματική εικόνα ενός brand αποτελεί την ραχοκοκαλιά των λύσεων που παρέχουμε.

PRINT

Από την ψηφιακή εκτύπωση μενού – τα collateral για τους υπαλλήλους αλλά και τους πελάτες – έως την κάλυψη χώρων με αυτοκόλλητα μοναδικής αισθητικής και αντοχής, εκτυπώνουμε με τις υψηλότερες  και αυστηρότερες προδιαγραφές της αγοράς.

SIGNAGE & DIRECTIONING

Από τους πιο σημαντικούς τομείς του ξενοδοχειακού κλάδου, είναι το σωστό directioning εντός του ξενοδοχείου. Παρέχουμε την μελέτη, χαρτογράφηση και αποτύπωση των αναγκών των κοινόχρηστων χώρων για την καλύτερη δυνατή εμπειρία του πελάτη.

WALLDECO

Ανανεώστε τους κοινόχρηστους χώρους και τα δωμάτια του ξενοδοχείου σας με την ολοκληρωμένη σειρά αυτοκόλλητων τοίχου και MULTIFABRIC SOLUTION που παρέχει αποκλειστικά για τα Δωδεκάνησα το Hedera Printhouse.

ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ
& κατασκευές

Η πολυετής μας πείρα στις επιγραφές και οι γνώσεις μας πάνω στις κατασκευές, μας καθιστά δυνατούς να καλύπτουμε εξ ολοκλήρου τις απαιτήσεις κάθε επιχείρησης (Μελέτη, Προδιαγραφή / Σχεδιασμός, Υλοποίηση, Παράδοση / Τοποθέτηση.).
Το τμήμα κατασκευών & επιγραφών περιλαμβάνει τον απαραίτητο εξοπλισμό για την επεξεργασία υλικών όπως: σίδερο, αλουμίνιο, ξύλο, plexiglass, etalbond κ.α. Κατασκευάζουμε επιγραφές παντός τύπου: – Επιγραφές καταστημάτων, φωτεινές, απλές, πανό, αλουμινίου, ξύλινες, μοριακού φωτισμού, κ.α. – Ταμπέλες led, σταθερού η κυλιόμενου μηνύματος – Επιγραφές νέον – Ανάγλυφα 3D γράμματα και σχέδια, φωτεινά η μή, μεταλλικά, ξύλινα, plexi glass, inox, φελιζόλ, κ.α. – Επιγραφές πυλώνες – Ταμπέλες plexi glass – Κατασκευές από plexi glass, stands.

DESIGN
ατελιέ

Το δημιουργικό τμήμα του Hedera, αποτελούμενο από 7 γραφίστες με πολυετή πείρα στο χώρο του graphic design, έχει τη δυνατότητα να παρέχει ολοκληρωμένες προτάσεις δημιουργικού. Μερικά από τα πιο δυνατά σημεία του τμήματος είναι: Brand & Logo Design – Σχεδιασμός Συσκευασίας – Σχεδιασμός Πολυσέλιδων Εντύπων & Περιοδικών – Σχεδιασμός Ξενοδοχειακού Collateral. Παρέχουμε επιπλέον υπηρεσίες όπως: – Product / Food Styling & Photography.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ
& τοποθετήσεις

Για την εταιρία μας, το σημαντικότερο στάδιο υπηρεσιών μας είναι η τοποθέτηση και παράδοση της εργασίας που μας ανατέθηκε, ακολουθώντας πιστά τα guidelines του πελάτη.
Το τμήμα επιμέλειας & τοποθέτησης του Hedera, μέσα από συνεχή εκπαίδευση και ειδίκευση σε ποικίλες τεχνοτροπίες τοποθετήσεων, είναι σε θέση να παρέχει τις απαιτούμενες υπηρεσίες πανελλαδικά για την τελική παράδοση τους. 

Αναλύοντας τις τεχνοτροπίες τοποθετήσεων, αναφερόμαστε στις παρακάτω: – Επιμέτρηση & Μελέτη Αναγκών του Πελάτη – Χαρτογράφηση Ξενοδοχειακών Μονάδων – Car & Business Vehicle Wrapping – Window Stickers – Τοποθέτηση Σημάνσεων (εσωτερικών & εξωτερικών χώρων) και Επιγραφών.

Ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας:

Για την άμεση εξυπηρέτησή σας μπορείτε να συμπληρώσετε τη παρακάτω φόρμα συνεργασίας

Για Επιχειρήσεις: Πατήστε εδώ
Για Ιδιώτες: Πατήστε εδώ

X

    Are you human?captcha
    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.